Dansk mad og andre klassiske retter

Cafe Skomagerhuset i Måløv i Ballerup nær Smørum, er en klassisk dansk restaurant med fokus på dansk mad, men vi tilbyder også andre retter. Vi byder på lækkert dansk mad til både frokost og til middag.

Køkken med fokus på ægte dansk mad

​Vi lægger vægt på, at vi skal være en restaurant, hvor maden bliver tilberedt, som vores bedstemødre gjorde ude på landet. Vores fokus er klassisk dansk mad, men også internationale retter, som er blevet danske med tiden.

Vi har naturligvis både hjemmelavede burgere og lækre sandwich, og vi har også den klassiske pariserbøf, oksebiks med spejlæg og spændende æggekage. Alle vores retter lige fra dansk mad til mere internationalt bliver tilberedt med ydmyghed og respekt for det oprindelige køkken, hvor der blev brugt timer på at forberede middagen.

Vores brunch, frokoster og middagsretter bliver lavet efter gode traditioner og med gode råvarer, og derfor kan alle komme i vores restaurant. Det gælder børnefamilier, par og forretningsfolk samt enlige, som er på farten, eller som vil forkæle sig selv med noget godt. Det kan også blot være til en kop kaffe

Bestil bord til din næste frokost eller middag

​Vi har lukket mandag og tirsdag, og vores køkken lukker kl. 19.30. Forudbestilling er nødvendigt, hvis I skal have brunch. Det er altid godt med bordbestilling, uanset om I skal have dansk mad eller noget helt andet. 

Du kan bestille bord på telefon 44 98 47 76, eller du kan benytte vores kontaktformular:

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Cafe Skomagerhuset
Måløv Hovedgade 71, 2760 Måløv
Telefon: 44 98 47 76

Åbningstider

Onsdag - Lørdag: 12.00 - 20.00
Søndag: 11.00 - 20.00
Mandag - Tirsdag: Lukket
Køkkenet lukker: 19.30