DANSK MAD OG ANDRE KLASSISKE RETTER PÅ CAFE SKOMAGERHUSET

Cafe Skomagerhuset i Måløv i Ballerup nær Smørum er en klassisk dansk restaurant med fokus på dansk mad, men vi har også andre klassiske retter. Vi byder på klassisk dansk mad til frokost og til middag, men det kan også være et let mellemmåltid.

​Køkken med fokus på ægte dansk mad

Vi lægger vægt på, at vi skal være en restaurant, hvor maden bliver tilberedt, som vores bedstemødre gjorde ude på landet. Vores fokus er klassisk dansk mad, men også internationale retter, som er blevet danske med tiden.

Vi har naturligvis både hjemmelavede burgere og lækre sandwich, og vi har også den klassiske pariserbøf, oksebiks med spejlæg og spændende æggekage. Alle vores retter lige fra dansk mad til mere internationalt bliver tilberedt med ydmyghed og respekt for det oprindelige køkken, hvor der blev brugt timer på at forberede middagen.

Vores brunch, frokoster og middagsretter bliver lavet efter gode traditioner og med gode råvarer, og derfor kan alle komme i vores restaurant. Det gælder børnefamilier, par og forretningsfolk samt enlige, som er på farten, eller som vil forkæle sig selv med noget godt. Det kan også blot være til en kop kaffe.​

Oversigt over vores menuer

Bestil bord til din næste frokost eller middag

Vi har lukket mandag og tirsdag, og vores køkken lukker kl. 19.30. Forudbestilling er nødvendig, hvis I skal have brunch, men det er altid godt med bordbestilling, uanset I skal have dansk mad eller noget helt andet.

Du kan bestille bord på telefon 44 98 47 76, eller du kan benytte vores kontaktformular:

Kontakt os

Ved spørgsmål eller 

​Tlf.: 44 98 47 76

E-mail: 

kontakt@cafeskomagerhuset.dk

Firmainformation

Cafe Skomagerhuset v/Jytte A. Markussen

CVR-nummer: 17802674

Måløv Hovedgade 71 A, 2760 Måløv

Klik her for rutevejledning

Åbningstider

Onsdag - Lørdag:​

12.00 - 20.00​

Søndag

12.00 - 20.00​

Mandag - Tirsdag

Lukket

Køkkenet lukker:

19.30